Panoul dorințelor

 În fiecare seară când pun capul pe pernă am un sentiment de recunoștință pentru tot ce trăiesc… și mulțumesc Universului (lui D-zeu si tuturor sfinților) pentru că am exact ceea ce mi-am dorit să am, poate chiar mai mult (decât am visat și decât meritam).

Suntem departe de a avea o viață perfectă, jobul ideal, noi nu suntem perfecți și nici copiilor nu le cerem perfecțiunea… Avem niște valori de la care nu ne abatem, o viziune conturată și flexibilă în ceea ce privește viitorul și foarte important, atenție, simțul umorului foarte dezvoltat.    

Încă de mică visam să am o familie, minim 2 copii, când am ajuns la facultate îmi imaginam că o să lucrez într-o firmă mare, cu birouri de sticlă (nu erau pe val multinaționalele atunci), timp de un an de zile, în adolescență, înainte să adorm, mă imaginam câștigând o excursie împreună cu prietenii în afara țării.

Anul acesta, pe 10 septembrie, am aniversat 8 ani de la căsătorie (suntem împreună de 15 ani, dar cine-i mai numără), avem 2 fetițe năzdrăvane, lucrez de 10 ani în multinaționale și, fiți atenți … în primul an de facultate, soțul meu (pe atunci iubitul) a câștigat o excursie (pentru 4 persoane, eu am fost una dintre ele) în 3 orașe europene, la alegere (Amsterdam, Zurich și Madrid).

Legea atracției funcționează!

Credit: WikiHow

Dacă nu v-am convins încă, mai dau un exemplu … Poza de mai jos a fost făcută acum 7 ani, în cadrul unui wokshop care se numea I can unde eu și Alina am avut ca temă să construim împreună un panou al dorințelor. Nu știu câte dintre dorințele Alinei s-au adeverit, dar în ceea ce mă privește, pe cuvânt de onoare, le-am bifat pe toate (un bebeluș, am dat jos burta, am decorat apartamentul similar cu ceea ce se vede în poze, am devenit mai feminină ) culmea, am bifat și o dorință de-a Alinei (stg jos, scris cu verde)– am ajuns la mare cu cortul, nu la Corbu ci la Ezerets …

Despre panoul dorințelor/ viziunilor, ca instrument pentru îndeplinirea dorințelor, vreau să vă povestesc astăzi.

Creierul uman răspunde la stimul vizuali, stimulii vizuali generază emoții, iar emoțiile sunt vibrațiile care activează legea atracției. Panoul dorințelor este o reprezentare tangibilă a ceea ce vă doriți să realizați. Obiectivele voastre pentru viață.

Pentru a-l construi, căutați imagini care simbolizează ceea ce vreți să realizați (resursele sunt nelimitate: internet, cărți, reviste etc) și afirmații care vă inspiră si vă fac să vă simțiți bine.

Grupați imaginile pe categorii: casă, familie, călătorii, dragoste, obiective personale etc. La fiecare categorie adăugați câte o poză cu voi și eventual, o frază care vă inspiră sau de ce nu, puteți enunța obiectivul.

Atenție, panoul dorințelor trebuie să fie cât mai specific, altfel riscați să atrageți lucruri pe care nu vi le-ați dorit (un exemplu care-mi vine acum în minte este despre un om care se ruga în fiecare seară la Dumnezeu să-i lumineze mintea, 10 ani mai târziu a suferit o operație pe creier, iar în timp ce stătea întins pe masă a avut o revelație…lămpile din sala de operații erau toate îndreptate spre creierul său…cu alte cuvinte, mintea îi era luminată la propriu!)  

Așezați panoul în raza voastră vizuală, iar seara înainte de culcare mai aruncați o privire la dorințele voastre, ele se vor repeta în subconștient și, tot subconștient, creierul va lucra spre îndeplinirea lor.

Astăzi, după 7 ani, mi-am făcut din nou un panou al dorințelor. Am experimentat o stare euforică pregătindu-l, simt bucurie doar când mă uit la poze, iar seara adorm fericită derulând mental posibile evenimente din viitor.  

Este o activitate perfectă pentru o după-amiază în familie, mai ales dacă aveți copii mai măricei care știu ce-și doresc. În cazul nostru, atât Meira cât și Maya, s-au distrat de minune cu decupatul și liptul.

Rezultatul arată cam așa:

One Comment Add yours

  1. Alexandra says:

    Tu esti un om minunat si de aceea ai si atras toate lucrurile acestea frumoase! Iar atunci cand ti a fost greu, ti ai dat timp sa treci peste! Multumesc pentru exemplu

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.